Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Aktuální počasí

Počasí dnes:

22. 9. 2020

poloj

Bude skoro jasno až polojasno. Denní teploty 22 až 26°C. Noční teploty 13 až 9°C.

Přehrát/Zastavit Další

Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

Jídelníček

21. 9. - 25. 9. 2020
 

PONDĚLÍ

přesnídávka: chléb kmínový, pom. tvarohová s mrkví, bílá káva, zelenina  - 01,3,7

polévka – zeleninová s loupanou pohankou - 01,6,9
 

kuřecí nudličky na kari, rýže – 01,7

nápoj: čaj

svačinka: rohlík, medové máslo, čaj, ovoce- 01,7,6

ÚTERÝ

přesnídávka: chléb kmínový, pom. „tutti-frutti“, čaj, čerstvá zelenina – 7,01,6

polévka – fazolová - 01,9,3
 

květákový mozeček, brambory – 3,7

poj: čaj

svačinka:  veka, pom. máslo, kakao, ovoce – 01,7,6

STŘEDA

přesnídávka: chléb, tuňáková pom., čaj, čerstvá zelenina – 01,6,7

polévka –  bramborová  - 01,3,9
 

zapečené lasagne s mletým masem a mozzarellou – 01,6,7,3

poj: čaj

svačinka: houska, balkánská pom., mléko, ovoce – 01,7,6

ČTVRTEK

přesnídávka: ovocný tvaroh, piškoty, ovoce, nesquik – 7,01,3,

polévka brokolicová - 01,3,9
 

krůta na bylinkách, bramborová kaše, čerstvá zelenina – 01,7

poj: čaj

svačinka: chléb, flora, čaj, čerstvá zelenina – 01,7,6

PÁTEK

přesnídávka: toustový chléb, pom. celerová, mléko, zelenina – 01,7,6

polévka: bretaňská směs s celozrnným bulgurem - 01,3,9
 

kovbojský cizrnový guláš,  pečivo – 01,6,7

nápoj: čaj

svačinka: chléb bavorský, vařené vejce, flora, čaj, ovoce-  01,02,03,04,7,6,3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vysvětlivky:

Alergeny:        1 - obiloviny obsahující lepek:

            01 pšenice, 02 žito, 03 ječmen, 04 oves, 05 špalda,
            06 kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky  z nich

                        2 - korýši
                        3 - vejce
                        4 - ryby
                        5 - podzemnice olejná
                        6 - sója
                        7 - mléko
                        8 - skořápkové plody
                        9 - celer
                      10 - hořčice
                      11 - sezamová semena
                      12 - oxid siřičitý
                      13 - vlčí bob

 

V případě dotazů prosím kontaktujte vedoucí ŠJ.

Změna jídelníčku vyhrazena!