Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Aktuální počasí

Počasí dnes:

24. 1. 2019

zata

Bude oblačno až zataženo, ojediněle slabé sněžení, přechodně až polojasno. Denní teploty -4 až 0°C. Noční teploty -4 až -8°C, při vyjasnění až -12°C.

Přehrát/Zastavit Další

Navigace

Výběr jazyka

  • Česky
  • English
  • Deutsch

Obsah

Jídelníček

21. 1. - 25. 1. 2019

PONDĚLÍ

přesnídávka: chléb, pom.tvar. s bylinkami, zelenina – 7,01,6

polévka:  krupicová se zeleninou – 01,3,9

bulguroto s kuřecím mase, sýr, kunovjanka – 01,7,9

poj: čaj

svačinka: ovesné kroužky s mlékem, bílá káva, ovoce  – 01,7,6,3

ÚTERÝ

přesnídávka: slunečnicový chléb, pom. z makrely, zelenina – 01,02,04,7,6,4

polévka:   mrkvová - 01,3,9

krůtí maso 7pepřů, rýže parbolaid – 01

poj: čaj

svačinka: hvězdička ½, pom. sýrová, bílá káva, ovoce – 01,7,6

STŘEDA

přesnídávka: toustový chléb vícezrnný, pom. z červené čočky, zelenina – 01,7,6

polévka:   brokolicová s jáhlami – 01,3,9

vepřová pečeně, bramborový knedlík, červené zelí – 01,3,7,6

poj: čaj

svačinka: veka, pom. máslo, caro, ovoce – 01,7,6

ČTVRTEK

přesnídávka: chléb, medové máslo, caro, ovoce – 01,6,7

polévka:   zeleninová se špaldovým kapáním - 01,04,9,3

vejce, koprová omáčka, brambory – 01,7,6,3

poj: čaj

svačinka: pletenka 1/2, flora, plátkový sýr, zelenina– 01,7,6

PÁTEK

přesnídávka: chléb královský, žervé, zelenina – 01,6,7

pSmazat tabulkuolévka:   čočková -  01,3,9

těstovinový salát s tuňákem, zelenina  - 01,4

poj: čaj

svačinka: rohlík, flora, ovoce, bílá káva – 01,7,6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vysvětlivky:

 Alergeny:        1 - obiloviny obsahující lepek

            01 pšenice, 02 žito, 03 ječmen, 04 oves, 05 špalda,
            06 kamut nebo jejich hibridní odrůdy a výrobky  z nich

                        2 - korýši
                        3 - vejce
                        4 - ryby
                        5 - podzemnice olejná
                        6 - sója
                        7 - mléko
                        8 - skořápkové plody
                        9 - celer
                      10 - hořčice
                      11 - sezamová semena
                      12 - oxid siřičitý
                      13 - vlčí bob

 

V případě dotazů prosím kontaktujte vedoucí ŠJ.

Změna jídelníčku vyhrazena!